שלום לכולם,
החיים הם מסע מופלא של מפגשים, הזדמנויות, אפשרויות לצד כאבים, אכזבות ולפעמים תחושת תקיעות.... הם מזמנים לנו אפשרויות ואנחנו חוששים מהם. הפחד כל כך חזק שאנחנו נמנעים מעשייה. אנחנו מרגישים שחסרים לנו כלים כדי ליצור שינוי.
אני, ד"ר אפרת צדיק, מאמנת מוסמכת להתפתחות אישית במהלך שינויי חיים כגון הגירה או רילוקיישן ובשאיפה לשינוי גם במסגרת הקיימת. אני מאמנת ליצור את השינוי אליו את.ה שואפ.ת. למוסס את הפחד ולהתקדם לעבר המטרה.
במהלך לימודיי בתחום האנתרופולוגיה הרפואית, התמקדתי בתהליכי ריפוי. עבדתי בבית חולים במרכז מחקר. והשתתפתי במחקר על נשים חולות בסרטן השד. הדוקטורט שלי התמקד בשינוי חיים, הגירה, השתלבות וזהות.
לכל אחד מאיתנו יש מסלול ייחודי לטייל בו, עם מגוון של חוויות, אמונות וצרכים. זו הסיבה שאני משתמשת במספר רב של טכניקות המותאמות לשלבים השונים של המסע שלך, כמו CBT, ניהול זמן וטכניקות יצירתיות אחרות.
השימוש בכלים אימוניים בשילוב יכולת הקשבה, הכלה, וחוסר שיפוטיות מאפשרים לדבר איתי בפתיחות רבה, ולקבל ממני השראה והעצמה.
מטרת יצירת הקהילה הזו היא ליצור מסגרת משותפת לא.נשים העוברים תהליכים דומים ומחפשים מקום לדבר, לפרוק, לשתף, לקבל תמיכה ואפילו פתרונות לבעיות קטנות וגדולות. לקבל השראה מאחרים ולהעניק כזו לחברי.ות הקבוצה!
בקהילה יעלו פוסטים בעלי ערך לא.נשים לפני רילוקיישן, במהלכו ועד חזרתם הביתה.
את ממש צודקת !!!
אשמח לשוחח על כך איתך.