top of page

פיתוח עסקי

ציבורי·38 חברים

ניר רובינפלד

מנטור ויועץ בקהילה

כותב מקצועי בקהילה

פיתוח עסקי הוא מסע לעסק המצליח שלכם.

אחת התועלות העיקריות שלו, היא התובנה, שלפתח את העסק שלנו זה פשוט (אבל לא קל)

מסע הפיתוח העסקי, מתבסס על תהליך שמהווה כלי שלם לבניה / עדכון המודל העסקי (כמו צ'ק ליסט).

וביחד עם כלים נוספים, נקודתיים ומפורטים, מהווים ארגז כלים תומך (חיבור העסקי והמנטלי).

פיתוח ותכנון עסקי מתחיל מלדמיין מה והיכן אני רוצה להיות. היכן אני נמצא עכשיו, היכן אני רוצה להיות, ואיך אני סוגר את הפער הזה?

שלבי התהליך המומלץ לתכנון ופיתוח עסקי:

שלב 1 – בניית טבלת הוצאות חודשיות, מסודרת ברמה חודשית קדימה (צפי), כוללת גם משכורת והפרשות פנסיוניות של בעל.ת העסק ופרילנסרים / גורמי שיווק ומכירות.

שלב 2 – ווידוא רווחיות חודשית נדרשת להשאיר בעסק לאחר הוצאות (הערכה ראשונית)

שלב 3 – הגדרת צפי מטרות ויעדי הכנסות חודשיים קדימה.

שלב 4 – הגדרת מטרות ויעדים ברמה חודשית קדימה לכל "מרכז רווח" ולכל אפיק שיווקי, לפי תוכנית עבודה.

שלב 5 – מודל עסקי קנווס והעולמות העסקיים (במידה ונדרש)

שלב 6 – בניית תוכנית עבודה לעמידה ביעדים + משימות לקידום

שלב 7 – בניית אופן ניהול אפקטיבי ויעיל בזמן ויישומו בחלונות זמן ביומן מסודר ומאורגן (שיווק, ניהול, מקצועי).

שלב 8 – בניית שגרות ניהול וסט מדדים להתפתחות העסק ברמה יומית / שבועית / חודשית למעקב ובקרה על העסק ועל אפקטיביות גורמי השיווק ומכירות.

בשורה התחתונה - מטרת קהילת פיתוח עסקי, היא להראות שבאמת כל אחד יכול להיות בעל עסק מצליח , רק צריך ללמוד איך לעשות את זה, ולעשות.. בקהילה נחליף דעות, נלמד, נתרגל וניישם, נעשה סיעורי מוחות עד שכל אחת ואחד בקהילה יבינו שבאמת כולנו יכולים לפתח משמעותית את העסק שלנו, להגדיל את הרווחים מהעסק שלנו. להתראות בקהילה.

מי אנחנו

קהילת פיתוח עסקי הוקמה לטובת יצירת בית חם לבעלי עסקים שרוצים...

חברים

bottom of page